Apr 17, 2017

Selamat Datang 2017.

Assalamualaikum.

Azam baru. Azam 2017 ni nak update blog.

Risau kot umur tak panjang. Banyak benda nak share kat sini utk diri sendiri or utk kebaikan orang lain harapnya lah.

Jadinya first thing first kita update kehidupan diri sendiri dulu lah.

Tahun 2017, dah 28 tahun umurnya.

Antara my before 30 list yang dah ticked off :

  • Bekerja tetap (Kerja dgn GLC/Gov)
  • Kahwin
  • 2 orang anak
  • Beli rumah (otw hehe)
Dan yang belom tick off antaranya adalah nak sambung masters and pergi umrah huwaaa tinggal 2 tahun je lagi ni.

Takdelah tinggi mana pon cita-cita before 30 tu hahaha so tak susah mane pon nak capai.

Next nak update pasal pengalaman mengandung, bersalin, membesorkan anak, breastfeeding journey. Semoga bermanfaat dan semoga rajin amin!






No comments: